Kandidatenlijst gemeenteraad 2018.

Laten we durven, lef tonen, dingen aanpakken, doen. Dat spreekt de VVD Helmond aan.


Laten we durven, lef tonen, dingen aanpakken, doen. Dat spreekt de VVD Helmond aan. Niet omdat het zo mooi klinkt, maar omdat het bij ons past.

We presenteren dan ook met gepaste trots onze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.  Deze kandidaten vormen een hechte club van gelijkgestemde liberalen. Samen schreven zij dan ook ons verkiezingsprogramma 'Voor een stad met ambitie'.

Helmond was vaak bescheiden terwijl er juist nu prachtige kansen liggen om onze mooie stad verder te ontwikkelen. De VVD Helmond wil die kansen pakken, Helmond moet een stad worden met ambities. Een stad die haar aandacht richt op alle inwoners van jong tot oud, een zorgzame stad die ook streeft naar een grotere betrokkenheid van haar inwoners. Een stad die ambitieuze plannen ontwikkelt en iets gaat doen aan het gevoel van onveiligheid, aan de relatief hoge werkloosheid en aan de slechte bereikbaarheid.

De VVD is een landelijke partij en beschikt over een enorm netwerk in de provincie en in de Haagse kringen. Dit netwerk kunnen wij in tegenstelling tot de lokale partijen, ten goede laten komen aan de stad. De VVD Helmond is daarom beter dan wie dan ook in staat haar ambities echt waar te maken.

Geef ons de kans om onze ambities waar te maken. Wij zullen u niet teleurstellen!

Zet cookies aan om de video te tonen.