Matijs Sneijers

Helmond is een stad die mij bindt en boeit. Mijn eerste werkgever was gevestigd in Helmond, mijn eerste huis is gebouwd in Helmond en ik ben nog steeds woonachtig in de prachtige wijk Brandevoort. Als geboren Helmonder, ben ik opgegroeid in de wijk ’t Hout. Binnen deze wijk was ik actief binnen diverse verenigingen. Zo vervulde ik (vanwege mijn financiële achtergrond) bij de Fanfare Unitas en het Oranje Comité de rol van penningmeester.
Ik ben trots op Helmond en ik wil mijzelf graag inzetten voor haar inwoners. Om dit te bereiken heb ik mijzelf aangesloten bij de VVD. Een partij die met bevlogen Helmonders werkt aan een stad met ambitie.

Ook in de periode 2002 tot en met 2010 ben ik als burgercommissielid actief geweest voor de gemeenteraad. Een verantwoordelijke taak waarbij ik heb mogen ervaren dat het heel belangrijk is om zaken van meerdere kanten te belichten. Dit betekent dat er goed geluisterd moet worden, niet alleen naar degene die beslissing nemen, maar ook naar de belanghebbenden. De VVD is een partij die kan luisteren en rekening wil houden met de individuele burgers. Maar ook een partij die uiteindelijk de beslissingen durft te nemen die noodzakelijk zijn.


Opleidingen:
MEAO te Helmond
Fontys Hogeschool, HEAO en post-HBO Financial Controllers