Yvonne van Mierlo vertegenwoordigt de regio in Amerika

Van 31 mei tot 3 juni is de Helmondse wethouder Yvonne van Mierlo leider van de Brainport-delegatie op de handelsmissie naar de Verenigde Staten. Bedrijven uit de regio Helmond-Eindhoven presenteren zich op de ´Global City Team Challenge´ in Washington, verzorgen workshops en bezoeken bedrijven.

Van 31 mei tot 3 juni is de Helmondse wethouder Yvonne van Mierlo leider van de Brainport-delegatie op de handelsmissie naar de Verenigde Staten. Bedrijven uit de regio Helmond-Eindhoven presenteren zich op de ´Global City Team Challenge´ in Washington, verzorgen workshops en bezoeken bedrijven. Het doel? Uitwisselen van kennis en kunde, en zoeken naar nieuwe partners en investeerders voor onze regio. Bijvoorbeeld op het gebied van Smart Mobility: daarin is Helmond met de Automotive Campus immers één van de wereldwijde koplopers.

Op 1 juni ontvangt wethouder Van Mierlo wel heel bijzonder bezoek: dan zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aanwezig bij verschillende onderdelen van de handelsmissie.

Wethouder Van Mierlo vertelt u de komende dagen op De weblog van Helmond over haar belevenissen in Amerika.