8. Christ Drouen

In de afgelopen 40 jaar is Helmond van een lelijk eendje uitgegroeid tot een mooie zwaan; een stad om trots op te zijn, wat gelukkig ook steeds meer Helmonders hardop durven te zeggen. Voor de komende vier jaren, maar ook voor de verdere toekomst, moeten belangrijke beslissingen genomen worden die vragen om een goed bestuur van de stad. Van dat bestuur wil ik deel uit maken en me voor 100% inzetten voor een bloeiende, gezonde, duurzame en gezellige stad voor alle inwoners!

In de voetsporen van mijn opa ,horeca-ondernemer café-zaal Drouen (nu Traverse) en mijn vader, fotograaf met een winkel aan de Mierloseweg, ben ik zelf inmiddels ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer.

Met een studie Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode als basis, heb ik jarenlang  opdrachten uitgevoerd als projectmanager  voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en ASML. Vernieuwend en vooruitstrevend zijn daarbij steekwoorden die ik ook als leidend zie voor het economisch beleid van Helmond. Daarnaast vormt accountancy voor het midden- en kleinbedrijf een groot deel van mijn werkzaamheden. Door veel verschillende klanten ken ik bijna alle kanten en zeker het belang van de banenmotor die het MKB in Helmond is.

Als echte Brabander uitbundig carnaval vieren, hockeyen bij HMHC en tennissen bij Carolus, maar ook bestuurslid van De Spurriezeiers en Tennisclub De Horst; deelnemen aan het bruisende verenigingsleven van Helmond, gecombineerd met verantwoordelijkheid nemen. Ook nog enige jaren bestuurslid van de VVD Helmond, ben ik door drukke werkzaamheden en de komst van twee prachtige zonen een aantal jaren minder actief geweest op het sociale vlak. Inmiddels zijn mijn jongens volwassen en bewuste inwoners van Helmond, en kan ik mij volledig richten op het inzetten van mijn ervaring en capaciteiten voor het Helmondse belang.

Stem voor een doortastend, luid en duidelijk geluid in de gemeenteraad! Ik reken op u!

Graag ga ik met u in gesprek; stuur mij een e-mail.