Werkgroep ledenwerving van de VVD Helmond

VVD Helmond wil meer voor haar leden betekenen. De VVD Helmond vindt het bovendien belangrijk om nieuwe leden te werven.

Werven, binden, betrekken en blijven boeien van onze leden is van groot belang om de vertegenwoordigende rol van VVD Helmond te versterken.

 

Daarom is er in de laatste algemene ledenvergadering een werkgroep in het leven geroepen die de betrokkenheid en de wensen van onze leden van de afdeling Helmond onderzocht heeft.

De werkgroep bestaat uit René Vetjens ( voorzitter), Mygell Isselt , Marloes van Mook en Jan van Gulik en is inmiddels een aantal keren bij elkaar geweest.

Het onderzoek is door middel van een ledenenquête uitgevoerd en de uitkomst hiervan is door de werkgroep aan het bestuur gerapporteerd en met hen besproken.

Een van de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek heeft te maken met het thema “Communicatie” van en door de VVD Helmond.

 

Tijdens de komende ALV op 11 november in de cacaofabriek krijgt u een presentatie van de resultaten van het onderzoek.

Daarna wordt, via  interactieve weg, samen met u toegewerkt naar wat u verstaat onder “Communicatie” en hoe dit ingevuld moet worden door de VVD Helmond.

Uw aanwezigheid en betrokkenheid worden hierbij zeer op prijs gesteld.

Gezamenlijk maken wij een volgende stap naar groei van het aantal leden van onze VVD afdeling Helmond en daardoor het versterken van onze regionale rol.

Met vriendelijke groet,

De werkgroep